072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Mercedes-Benz Citan

108 CDI BlueEFFICIENCY VOORZIEN VAN AIRCO !!!!
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2012
Kilometerstand 152.221 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
2-VZX-84
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2012
KleurGroen
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)432 X 183 X 184
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Mercedes-Benz Citan mag verwachten: pure sportiviteit. In deze auto vindt u een dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Parkeerschade door openslaande deuren is er niet bij. De schuifdeur wordt dicht langs de zijkant geleid en uitstappen gaat supergemakkelijk. Het start-stopsysteem laat de motor afslaan terwijl u stil staat. Deze functie bespaart brandstof en verminderd de uitstoot. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook warmtewerend glas en elektrisch bedienbare ramen voor.

De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. U bent van harte welkom om deze Mercedes-Benz in onze showroom te komen bekijken. Druk op de proefritknop en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Bedrijfsinformatie

WIJ ZIJN GEOPEND VAN MAANDAG T/M VRIJDAG 10.00 UUR T/M 17.30 UUR EN OP ZATERDAG VAN 10.00 UUR T/M 17.00 UUR, BUITEN DEZE OPENINGSTIJDEN ZIJN WIJ OP AFSPRAAK GEOPEND, VOOR U KOMT AANRIJDEN EVEN BELLEN DIT OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN !!!!!

075-6877441 / 072-5052001
WHATSAPP 06-81565702

Opties
12Volt aansluiting
Achterdeuren met ruiten
Airbag bestuurder
Airco
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Armsteun
Armsteun voor
Audio installatie
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Betonplex in laadruimte
Garanties
Auto Trust
Garantie in overleg.
Nap