Financial Lease berekenen

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Uw maandelijkse termijn is
-

Informatie over financial lease

Financial lease is een leasevorm die speciaal voor ondernemers is ontwikkeld. Deze vorm van Lease is bij uitstek geschikt voor zowel de startende als de reeds gevestigde ondernemer.

Met Financial lease koopt u het voertuig zelf aan, echter wordt dit door de bank gefinancierd. U bent vanaf het begin al economisch eigenaar van het voertuig en ook zelf verantwoordelijk voor de uiteindelijke aanschafwaarde. Door deze leasevorm blijven uw financiële middelen zoveel mogelijk in tact, echter is het voertuig dus wel uw eigendom.

Lease is mogelijk voor zowel nieuwe als gebruikte voertuigen. Via al onze samenwerkingspartners en banken hebben wij de mogelijkheid het voertuig van uw keuze te financieren tot maximaal 100% van de aanschafwaarde (exclusief BTW indien van toepassing).

Binnen deze financial lease constructie bieden wij u een vaste rente, looptijd en maandtermijn, zo weet u exact waar u aan toe bent. Tevens kunnen wij u de mogelijkheid bieden een restwaarde van het voertuig in de overeenkomst te verwerken, dit zorgt voor een nog voordeligere maandtermijn. U kunt dan aan het einde van de looptijd het voertuig inruilen of verkopen om zo de laatste leasetermijn in te lossen

Omdat U zelf verantwoordelijk bent voor waar u het voertuig aanschaft en tegen welke prijs, kunnen wij écht onafhankelijk blijven.

Wanneer u een aanbetaling of inruil aan de autodealer zou willen doen is dit altijd mogelijk. Bij een dergelijke aanbetaling of inruil wordt automatisch de maandtermijn verlaagd. Zodra u er met het autobedrijf uit bent, dragen wij hierna zorg voor de afwikkeling met het autobedrijf zodat u bent beperkt in de rompslomp.

Vaak kan de afwikkeling al 2 dagen na het afgegeven financial lease akkoord worden voltooid.