Samenwerken met Lease Fabriek

Wil jij ook méér auto’s verkopen?

Sluit je dan aan als een van de geaccepteerde autobedrijven en wij zorgen er samen voor dat de auto de deur uit rijd!

Hoe we dat doen?
Door onszelf te zijn! Dat doen we al meer dan 11 jaar (we zijn opgericht in 2010) met succes. Wij weten hoe het werkt in de automotive: de auto moet de deur uit en met een goede marge. Dat gaat niet vanzelf, en dat kunnen wij ondersteunen met lease!


We bestaan niet voor niets al 11 jaar en zijn daarin elk jaar explosief gegroeid. Wij werken alleen met personeel met ervaring op het gebied van financieel advies en uit de financiële dienstverlening. Is er geen ervaring in onze branche? Dan krijgt iemand een gedegen training van meer dan een half jaar en mag men pas bij voldoende kennis en kunde zelfstandig aanvragen behandelen en afwikkelen. Daarnaast hebben wij meer lease maatschappijen en banken dan wie dan ook, daardoor verhogen we de kans op acceptatie. Door onze uitmuntende reputatie ook bij banken en maatschappijen worden onze aanvragen dan ook beter beoordeelt dan andere aanvragen.

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, zowel met de verkoper/het autobedrijf van dienst als met de klant. Indien gewenst nemen wij zelf geen contact op met de klant maar laten we dat verlopen via het autobedrijf of de verkoper.

Nog een korte samenvatting van onze dienstverlening voor autobedrijven en verkopers (ook voor merkdealers/verkopers):

Formulier voor aanmelding