Volkswagen Golf
1.6 TDI BLUEMOTION
Aanschafwaarde: € 9,950.00
Bouwjaar: 2012
Kilometerstand: 93461
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Diesel
Kenteken: 02XRD2

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 206.50
48 maanden: € 247.56
36 maanden: € 316.36

Omschrijving:

Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Volkswagen Golf biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Hij heeft een kilometerstand van 93461 en is van het bouwjaar 2012. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.

Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem met harde schijf zit u veilig en ontspannen in de auto. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook is de Volkswagen uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Volkswagen Golf heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.

Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-