Audi A1
Sportback 1.2 TFSI CONNECT
Aanschafwaarde: € 11,950.00
Bouwjaar: 2013
Kilometerstand: 65477
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 26ZSF6

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 248.00
48 maanden: € 297.32
36 maanden: € 379.95

Omschrijving:

U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Audi A1 Sportback is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2013 en heeft pas 65470 kilometer gelopen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem. Want in deze Audi bedient u ze vanaf het stuurwiel.
Uw telefoon is via Bluetooth te koppelen om te bellen of uw muziek via Spotify af te spelen.
In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur.
Bij deze Audi A1 zijn alle boekjes en beide sleutels keurig aanwezig.
Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-