Mercedes-Benz S-Klasse
600 Lang V12
Aanschafwaarde: € 89,749.00
Bouwjaar: 2014
Kilometerstand: 68616
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 2XKB71

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 1,862.61
48 maanden: € 2,232.98
36 maanden: € 2,853.58

Omschrijving:

Unieke en zeer zeldzame in nieuwstaat verkerende Mercedes - Benz S-Klasse 600 Lang (limousine) V12 530 PK volledig Maybach uitgevoerd.
Voor de volledige fotoreportage verwijs ik u door naar onze website www.autospijker.nl. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs.

* Chauffeur pakket
* Exclusief pakket
* Zonwering pakket
* Warmtecomfort pakket
* Zitcomfort pakket
* LED Intelligent Light system
* Magic Vision Control
* Magic body control
* Panorama schuifdak
* Bebleding in nappaleder Exclusief
* Multifunctioneel stuurwiel in hout / leder
* Air balance pakket
* Parkeer pakket inclusief 360 graden camera
* Rijassistentie pakket plus
* Nachtzichtassistent plus
* Warmte comfortpakket
* TV tuner
* Burmester hijh-end 3D surround sound system
* Bedieningselement voor rijassistentiesystemen
* Dubbele bekerhouder
* Individueel entertainment achter
* Executivestoel aan voorpassagierszijde
* First Class achtercompartiment
* Klaptafels achter
* Pre Safe pakket achter
* Automatische airconditioning Thermotronic achter
* Business telefonie achter
* Koelvak
* Massage functie voor alle zitplaatsen
* BTW auto

Met zijn elegante lijnen is de Mercedes-Benz S-klasse beslist een representatieve auto. Achter het stuur geniet u bovendien van zijn uitstekende rijkwaliteiten. We hebben het hier over een auto uit 2014 met een tellerstand van 68616 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Luchtgeveerde wielophanging zorgt voor topklasse comfort op alle soorten wegdek. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur.

Het high performance audiosysteem met dab-ontvangst en het navigatiesysteem met harde schijf bedient u veilig met knoppen op het stuurwiel of met gesproken commando's. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn head-up display, houten stuurwiel en dvd-wisselaar.

In de Mercedes-Benz S-klasse heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Met de nachtzichtassistent heeft u als het ware een extra paar ogen aan boord. Het infraroodsysteem 'kijkt' vooruit zodat u gevaarlijke situaties vroegtijdig herkent. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Auto spijker

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-