Audi A6
2.0 TFSI Business Edition
Aanschafwaarde: € 22,950.00
Bouwjaar: 2014
Kilometerstand: 82559
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 6TJH55

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 476.29
48 maanden: € 571.00
36 maanden: € 729.70

Omschrijving:

Een auto als de Audi A6 biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2014, de teller staat op 82550 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.

Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf. Want in deze Audi bedient u ze vanaf het stuurwiel. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. U bent in deze Audi ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-