BMW 5 Serie
520i AUT High Executive M-pakket Schuifdak
Aanschafwaarde: € 29,950.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 51728
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: JP604K

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 621.57
48 maanden: € 745.16
36 maanden: € 952.26

Omschrijving:

Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, sportinterieur, snelheidsbegrenzer, elektrisch bediende ramen, buitenspiegels in carrosseriekleur en middenarmsteun voor.

Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. De climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 5-Serie samen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij John van der molen

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-