Volkswagen Golf
2.0 TSI 245pk 7-DSG GTI Performance Leder
Aanschafwaarde: € 29,950.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 20151
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: ZF253R

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 621.57
48 maanden: € 745.16
36 maanden: € 952.26

Omschrijving:

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Volkswagen Golf Vii van het bouwjaar 2018 heeft 20151 kilometer op de teller staan. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium pedalen, aanhangerstabilisatie, donker getint glas achter, zwarte hemelbekleding, elektrische handrem met auto-hold functie, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen in de voorstoelen, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, halogeen koplampen met led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor met opbergvak.

Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het Discover pro navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. De climatronic airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, elektronisch instrumentenpaneel met toerenteller, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes, bekerhouder en signaal bij niet-gedoofde lichten.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf Vii samen. Accident avoidance system is een pre crash systeem. Het systeem helpt u om een dreigende aanrijding te voorkomen. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij John van der molen

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-