BMW 3 Serie
Coupe 320i Corporate Business Line M Sport
Aanschafwaarde: € 13,949.00
Bouwjaar: 2011
Kilometerstand: 101024
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 86PFZ8

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 289.49
48 maanden: € 347.06
36 maanden: € 443.51

Omschrijving:

Als u belangstelling heeft voor een van onze auto’s maak ik graag een afspraak met u!

Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve BMW 3-serie Coupé 320i M Sport Corporate Business Line hebt u altijd de controle. Deze dealeronderhouden auto heeft een kilometerstand van 101.024, het bouwjaar is 2011. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Bij de rijke uitrusting horen ook 19 inch lichtmetalen velgen, M Aerodynamica pakket, sportonderstel, getint glas, alcantara bekleding, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.

Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. U bent in deze BMW ook voorzien van sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 3-serie Coupé samen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.

Betreft een origineel in Nederland geleverde auto, dus de volledige historie is bekend en heeft absoluut de juiste kilometerstand. Onze afleveringskosten zijn € 399,- inclusief nieuwe APK-keuring, nationale auto pas en 3 maanden garantie. Financiering en Lease is mogelijk. Proefrit uitsluitend via telefonische afspraak. Kijk voor meer info op onze website www.autonavap.nl Openingstijden: maandag 13:00 tot 17:30, dinsdag t/m. vrijdag 09:30 tot 17:30, zaterdag 10:00 tot 16:30.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-