BMW 3 Serie
Gran Turismo 320i xDrive M Sport Edition
Aanschafwaarde: € 29,999.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 107000
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: HT276J

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 622.58
48 maanden: € 746.38
36 maanden: € 953.82

Omschrijving:

Auto’s als deze BMW 3-serie Gran Turismo bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Deze origineel Nederlandse auto heeft een tellerstand van 107000 kilometer en is van het bouwjaar 2016. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De sportstoelen geven het interieur van deze 3-serie Gran Turismo een super strakke en sportieve uitstraling. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

De bediening van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met lederen sportstuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze auto helemaal compleet.

In de BMW 3-serie Gran Turismo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Op afspraak te bezichtigen

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit. Dit voertuig staat te koop bij snijdersauto

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-