Suzuki Swift
1.2 Exclusive EASSS Luxe uitvoering
Aanschafwaarde: € 5,750.00
Bouwjaar: 2011
Kilometerstand: 171717
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 91SGL4

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 119.33
48 maanden: € 143.06
36 maanden: € 182.82

Omschrijving:

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo’n bijzonder goede Japanse auto, deze Suzuki Swift uit 2011 is nieuw in Nederland geleverd en heeft een tellerstand van 171710 kilometer. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. In deze Suzuki profiteert u onder andere ook van: metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.

Tevens wordt deze auto geleverd met Nationale Autopas. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit. Dit voertuig staat te koop bij snijdersauto

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-