Alfa Romeo MiTo
1.4 T Distinctive
Aanschafwaarde: € 6,995.00
Bouwjaar: 2009
Kilometerstand: 89379
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 78JSN6

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 145.17
48 maanden: € 174.04
36 maanden: € 222.41

Omschrijving:

Laat u niets wijsmaken, deze Alfa Romeo MiTo biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze Alfa Romeo wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. In deze Alfa Romeo kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt – in tunnels bijvoorbeeld – en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Natuurlijk behoren lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Zoals u mag verwachten van deze Alfa Romeo MiTo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Garage autoflex.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-