Citroën Grand C4 Picasso
1.6 HDi Business**
Aanschafwaarde: € 10,950.00
Bouwjaar: 2014
Kilometerstand: 135013
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Diesel
Kenteken: 8THG78

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 227.25
48 maanden: € 272.44
36 maanden: € 348.16

Omschrijving:

Volop ruimte voor uw gezin in deze Citroën Grand C4 Picasso. Hij is uit 2014 en er staat 135013 kilometer op de teller. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.

Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Want in deze Citroën bedient u ze vanaf het stuurwiel. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Citroën is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Deze Citroën is voorzien van lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Citroën Grand C4 Picasso heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-