Opel Insignia
1.6 T Edition
Aanschafwaarde: € 9,950.00
Bouwjaar: 2011
Kilometerstand: 97195
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 09PPD3

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 206.50
48 maanden: € 247.56
36 maanden: € 316.36

Omschrijving:

Auto’s als deze Opel Insignia bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Deze dealeronderhouden auto heeft een tellerstand van 97195 kilometer en is van het bouwjaar 2011. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Opel uitstekende prestaties. Ook getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.

Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze Opel is met lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

In de Opel Insignia heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.

Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-