BMW 5 Serie
GT 520d 184pk Aut. High Executive M-sport Panorama
Aanschafwaarde: € 20,950.00
Bouwjaar: 2014
Kilometerstand: 143792
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: 6TRB67

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 434.79
48 maanden: € 521.24
36 maanden: € 666.11

Omschrijving:

Alle technologie in de BMW 5-Serie GT is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2014 heeft 143792 kilometer op de teller staan. Hij heeft een dieselmotor en een automatische transmissie. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen.

Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Met bluetooth met audiostreaming kunt u muziek draadloos afspelen. Via de usb-aansluiting koppelt u een usb-stick, muziekspeler of smartphone met het audiosysteem. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 5-Serie GT samen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij John van der molen

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-