Volkswagen Golf
Variant 1.0 TSI Comfortline**
Aanschafwaarde:
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 54135
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: HD026G

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 0.00
48 maanden: € 0.00
36 maanden: € 0.00

Omschrijving:

Typerend voor Duitse auto’s als deze Volkswagen Golf Variant is dat een mooi ontwerp en uitstekende rijeigenschappen hand in hand gaan. De stijlvol getekende carrosserie verhult een state-of-the-art techniek, motorisch laat deze auto niets te wensen over en het weggedrag van de Golf Variant is uitstekend. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2015 en komt van de eerste eigenaar. Lekker zitten doet u in de comfortstoelen van deze auto. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook sportonderstel, dakspoiler, aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De Volkswagen is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De geavanceerde technologie in deze Volkswagen is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Volkswagen in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-