Škoda Octavia
Combi 1.6 TDI Greentech Style Businessline***
Aanschafwaarde: € 11,950.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 103658
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Diesel
Kenteken: GS678H

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 248.00
48 maanden: € 297.32
36 maanden: € 379.95

Omschrijving:

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.

U kunt uw ogen op de weg houden, want het premium audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-