MINI Cooper
1.5 136pk Cooper King's Cross JWC Pakket
Aanschafwaarde: € 19,950.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 40088
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: PF097F

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 414.03
48 maanden: € 496.36
36 maanden: € 634.31

Omschrijving:

Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze MINI Cooper biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Deze dealeronderhouden auto heeft een kilometerstand van 40088 en is van het bouwjaar 2017. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer sportonderstel, dakspoiler, getint glas, witte knipperlichten, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor met opbergvak.

Met de dab-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur.

Als bestuurder van deze MINI bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.

Om deze MINI echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij John van der molen

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-