MINI Mini
1.6 Cooper Chili
Aanschafwaarde: € 5,999.00
Bouwjaar: 2008
Kilometerstand: 131616
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 67GVZ6

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 124.50
48 maanden: € 149.26
36 maanden: € 190.74

Omschrijving:

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. De uitrusting van deze MINI is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.

In de MINI heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Garage autoflex.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-