Nissan e-NV200 Evalia *INCL BTW*
Connect Edition 7-PERSOONS
Aanschafwaarde: € 17,900.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 25362
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: JH811J

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 371.49
48 maanden: € 445.36
36 maanden: € 569.13

Omschrijving:

Milieuvriendelijk, stil en betaalbaar, dat zijn 3 woorden waarmee je de Nissan E-NV200 goed kunt omschrijven. De lage aanschafprijs en de gunstige regelingen rondom elektrische auto's maken deze 7 persoons bestelbus extra interessant. Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze Nissan electrische E-NV200 Evalia u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. De auto is van het bouwjaar 2016 en is van de eerste eigenaar. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. U wordt in deze auto ook getrakteerd op extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en neerklapbare achterbank.

U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Gebruik de usb-aansluiting om uw muziekbibliotheek af te spelen in te auto. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Nissan is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden.

Als bestuurder van deze Nissan bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-