Audi RS6
Avant 4.0 TFSI Quattro Performance Pro line Plus B&O / Special Carbon / Pano / Carplay
Aanschafwaarde: € 79,950.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 99850
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 1,659.24
48 maanden: € 1,989.18
36 maanden: € 2,542.02

Omschrijving:

Audi RS6 4.0 TFSI Performance Plus .

Volledig audi dealer onderhouden RS6.

Alle documentatie aanwezig.

Afkomstig van eerste eigenaar.

Werkelijk waar de meest mooie uitvoering die ik tot nu toe heb mogen meemaken wat een schitterend mooie Audi RS6 !!!.

Uitstraling van heb ik jou daar , een interieur met blauwe stiksels welke terug komen in de carbon delen heel erg fraai !!1.

Deze Audi RS6 is in 7 seconden op de 200 kmph maar kan ook zeer rustig bereden worden en zuinig rijden
heeft cilinder uitschakeling bij rustig rijgedrag .

Een fantastische vormgeving en ultieme prestaties: u geniet van de weergaloze rijbeleving die deze Audi A6 Avant u biedt. Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van de achtcilinder motor van deze sportwagen. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze Audi. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. Ook op de achterbank kunnen passagiers zichzelf snel opwarmen dankzij de achterbankverwarming.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het high performance audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het luxeniveau in deze Audi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. De Audi is standaard voorzien van: head-up display, sportstuur met schakelpaddels, dvd-wisselaar, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De geavanceerde technologie in deze Audi is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Audi. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Met voorzieningen als frontale botsbescherming en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg.

Als u meer wilt weten over deze Audi A6 Avant, neem dan nu contact met ons op voor een afspraak.

Met vriendelijke groet,

Jorn Ennik
Ennik autobedrijf – Audi en VW specialist.

Ennik Autobedrijf is in 2007 opgericht door Jorn Ennik. Hij heeft inmiddels 16 jaar ervaring in de autobranche. Jorn werkte jaren als werkplaatschef in een garage en is technisch specialist Audi en Volkswagen. Ook is hij APK keurmeester en aircospecialist met een STEK erkenning.

Ennik Autobedrijf heeft in de loop der jaren menigeen van dienst kunnen zijn met technische en aankoop adviezen en het leveren van een Volkswagen Polo tot een Audi A8. Ennik Autobedrijf is een brede handelsonderneming waar u ook terecht kunt voor bijvoorbeeld boten en jetski's.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto of heeft uw technisch advies nodig neem dan contact ons op. Voor meer informatie over onze occasions of de garantievormen en de daarbij horende prijzen neemt u contact op met onze verkoopafdeling. Ook het inruilen van uw huidige auto is mogelijk, evenals het financieren van de auto die u graag zou willen aankopen.

Openingstijden :
Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 9.00 t/m 14.00 uur.
Buiten openingstijden op afspraak.

ons adres :
Hearekeunst 19/21
8711 HE Workum
t 06 55 15 81 87
info@ennikoccasions.nl


nb:
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten en zijn daarom onder voorbehoud. Vertrouw dus niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf Ennik.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-