Volkswagen T-Roc
1.0 TSI 115pk T-Roc Style Adaptive Cuise
Aanschafwaarde: € 24,950.00
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 12418
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: ZR911D

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 517.80
48 maanden: € 620.76
36 maanden: € 793.29

Omschrijving:

Met een auto als deze Volkswagen T-Roc komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto uit 2019 heeft 12418 kilometer gereden. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Onderweg zorgen de comfortstoelen voor een ontspannen rit. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, aanhangerstabilisatie, zwarte dakrails, stoffen bekleding, elektrische handrem met auto-hold functie, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen voor, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, halogeen koplampen met led-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de alllerhoogste geluidskwaliteit. De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Digitale muziek afspelen gaat heel eenvoudig met de ingebouwde usb-aansluiting. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren.

De automatische veiligheidssystemen in deze Volkswagen fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij John van der molen

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-