Audi S3
S3 2.0 TFSI 265pk quattro S tronic Pano Bose Navi
Aanschafwaarde: € 16,950.00
Bouwjaar: 2009
Kilometerstand: 108720
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 07TJD8

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 351.77
48 maanden: € 421.72
36 maanden: € 538.93

Omschrijving:

Auto′s als deze Audi S3 bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Deze dealeronderhouden auto heeft een tellerstand van 108720 kilometer en is van het bouwjaar 2009. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Het glazen panoramadak laat meer licht binnen in het interieur en zorgt voor een magnifiek uitzicht naar buiten. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, sportuitlaat, warmtewerend glas, sportinterieur, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

U bedient het navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Natuurlijk behoren in hoogte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Indien u interesse heeft in deze Audi, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij John van der molen

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-