Mercedes-Benz GLC
200 4MATIC AMG-Line Night Edition!
Aanschafwaarde: € 53,499.00
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 17843
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: J039KK

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 1,110.29
48 maanden: € 1,331.07
36 maanden: € 1,701.00

Omschrijving:

Mercedes GLC-klasse 200 4MATIC, prijs is inclusief de BTW.

Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze Mercedes-Benz GLC-klasse levert het allemaal. Geniet van de sportieve uitstraling en de fraaie details die de amg styling deze auto geeft. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep.

In deze GLC-klasse vindt u niet alleen schakelaars op het stuur om het high performance audiosysteem te bedienen en het navigatiesysteem, maar er is ook spraakbediening. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken.

Deze Mercedes-Benz biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het accident avoidance system kijkt met u mee en helpt om ongevallen te voorkomen. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Als u nieuwsgierig bent naar deze Mercedes-Benz GLC-klasse, neem dan snel contact met ons op.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-