Aston Martin Rapide
6.0 V12
Aanschafwaarde: € 64,950.00
Bouwjaar: 2010
Kilometerstand: 80534
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 44ZSR3

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 1,347.94
48 maanden: € 1,615.98
36 maanden: € 2,065.09

Omschrijving:

Zijn vormen en lijnen verraden het al, dit is een pure sportauto en hij staat garant voor een intense rijbeleving. Het is een Aston Martin Rapide van het bouwjaar 2010, er staat 80534 kilometer op de teller. De krachtige motor geeft deze Aston Martin uitstekende prestaties. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, getint glas en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het Bose audiosysteem staat garant voor een zuivere en levendige muziekweergave. Het navigatiesysteem met harde schijf loodst u snel naar uw reisdoel. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Extra opties op deze auto zijn: sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Wilt u meer weten over deze bijzondere sportwagen? Neem dan nu contact op met onze verkoopadviseurs.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij 3B exclusief

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-