Mercedes-Benz E-Klasse
200 CGI Business Class AUT NAP Rijklaar
Aanschafwaarde: € 15,995.00
Bouwjaar: 2011
Kilometerstand: 93020
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 27RVT4

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 331.95
48 maanden: € 397.96
36 maanden: € 508.56

Omschrijving:

Autobedrijf Weldam biedt aan een van zijn tweede eigenaar afkomstige en origineel Nederlands geleverde Mercedes-Benz E-klasse 200 CGI Business Class uit het jaar 2011. Wagen verkeert in top conditie en is voorzien van een volledig voertuigcheck inclusief NAP, nieuwe APK en reinigingsbeurt.

Betreft een volledig Mercedes-Benz dealer onderhouden auto waarbij de onderhoudsbeurten volgens interval zijn uitgevoerd (serviceplan en documenten aanwezig).
Recent voorzien van een grote onderhoudsbeurt bij de Mercedes-Benz Dealer, factuur is aanwezig.

TIP: Voor een uitgebreide fotoreportage van dit voertuig kunt u terecht op onze website.

Vergeet ons niet te volgen op Instagram, hier posten wij dagelijks foto's van onze occasions en tevreden klanten (autobedrijfweldam).

Bent u geïnteresseerd in één van onze occasions? Bij Autobedrijf Weldam vindt u altijd die ene auto met net dat beetje extra, volledig onderhouden, altijd voorzien van een correcte kilometerstand en inruilen van uw huidige voertuig behoort tot de mogelijkheden. Onze voertuigen worden rijklaar afgeleverd en wij berekenen geen afleverkosten!

Voor lease en financieringen kunt u goed bij ons terecht. Wij bieden mogelijkheden voor zowel zakelijk als particulier. Voor een berekening van een maandbedrag kunt u gebruik maken van onze website of contact opnemen.

Autobedrijf Weldam
Bedrijvenstraat 10
7641 AN Wierden
0546-721024 (ook WhatsApp)
info@autobedrijfweldam.nl
www.autobedrijfweldam.nl
Facebook: Autobedrijf Weldam
Instragram: Autoberijfweldam

De optielijst is met grote zorg samengesteld. Het kan voorkomen dat een aanwezige optie niet beschreven is of er een optie is beschreven die niet aanwezig is. Aanbevolen is opties die uw beslissing bij aankoop kunnen beïnvloeden alvorens uw aankoop te controleren. Aan de optielijst kunnen geen rechten worden ontleend.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat koop bij Autobedrijf Weldam.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-