Mazda CX-5
2.0 Skylease 2WD Navi Trekhaak
Aanschafwaarde: € 17,440.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 119843
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 3ZJP26

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 361.94
48 maanden: € 433.91
36 maanden: € 554.51

Omschrijving:

WIJ BLIJVEN OPEN!

En dit doen wij volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij vragen u zich hier ook aan te houden!

Onze verkoop gaat online gewoon door voor vragen, maar ook een proefrit of aflevering op locatie is in overleg mogelijk! Voorlopig geldt dat proefritten en afleveringen aan huis niet worden uitgelegd om de afstand te bewaren.

Mocht u verschijnselen van verkoudheid of grieperigheid vertonen zeg dan niet uw werkplaatsafspraak af maar laat uw auto door ons ophalen en terugbrengen. Bij haal- en brengservice stemmen wij met u af de sleutel op een afgesproken plek neer te leggen net voordat wij bij u op locatie arriveren.

Alle werkplaatsafspraken, proefritten (op locatie) en afleveringen gaan zonder tegenbericht gewoon door. Wij vragen u gepaste afstand te houden, minimaal de gewenste 1.5 meter.

Heeft u vragen: neem dan gerust contact met ons op via 0297-748047 of info@rixcar.nl

Onze occasions staan rijklaar geadverteerd; een geldige APK, Vloeistoffen op niveau en een Overschrijving op locatie! Daarnaast kan er gekozen worden voor diverse Onderhoudspakketten!

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Rixcar

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-