Toyota Yaris
1.5 Hybrid Dynamic Multimedia Pack, Nieuw uit voorraad leverbaar!
Aanschafwaarde: € 25,635.00
Bouwjaar: 2021
Kilometerstand: 15
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: YAR7447

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 532.02
48 maanden: € 637.81
36 maanden: € 815.07

Omschrijving:

...Nieuw en uit vooraard leverbaar! Deze Yaris Dynamic met Multimediapack in de kleur Night Sky Black metallic hebben wij op voorraad. Deze Yaris is voorzien van Navigatie, Parkeercamera, Bluetooth, Adaptieve Cruise Control, 16 inch LM velgen, Achterspoiler, Android Auto, Apple Carplay en meer! Deze Yaris komt rijklaar op €26.385 en word geleverd met 5 jaar garantie. Nu bij Van Ekris met € 750 inruilpremie voor € 25.635!
De prijs is rijklaar maar exclusief ons optionele afleverpakket van €190,-, waarbij de auto wordt voorzien van een volle tank brandstof, lampenset en volledige poetsbeurt.

---- Wij houden ons aan de door het RIVM gestelde richtlijnen in het belang van uw én onze gezondheid.
Heeft u interesse in deze auto maar wilt u eigenlijk de deur niet uit? Dan begrijpen we dat als geen ander. Toch kunnen wij al veel voor u betekenen. Onze informatieverstrekking kan bijvoorbeeld via de telefoon of e-mail plaatsvinden. Wij kunnen u ook voorzien van extra beeld- en videomateriaal van deze auto. Een proefrit maken is geen probleem. Op het moment dat u bij ons komt en wilt proefrijden zorgen wij dat de auto op de contact punten zoals stuur, dashboard, versnelling, deurgrepen etc. schoongemaakt is. Tevens bieden wij u plastic (weggooi) handschoenen aan als u dat wilt.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Toyota Ekris

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-