BMW 3 Serie
Cabrio 325i E30
Aanschafwaarde: € 29,900.00
Bouwjaar: 1988
Kilometerstand: 98124
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 620.53
48 maanden: € 743.92
36 maanden: € 950.67

Omschrijving:

Menig autohart gaat sneller kloppen van een BMW zescilinder. Als het dan ook nog een cabriolet is maakt dat het feest compleet.
Deze 325i met handgeschakelde vijfbak is in een "zeer goede originele staat", aldus het zeer recent opgemaakte officiële taxatierapport bij de auto. De auto is al jaren in bezit van de familie, de Oostenrijkse herkomst verraadt een vakantievondst van Alewijn die natuurlijk op slag verliefd werd. De onlangs uitgevoerde servicebeurt en de nieuwe set banden maken dat de auto klaar is om van te genieten. Op het moment van schrijven heeft het invoeren van de auto nog niet plaatsgevonden, vandaar het ontbreken van een kentekennummer. De auto dankt zijn gedistingeerde voorkomen aan de fraaie kleur Malachitgrün metallic, in combinatie met de beige lederen bekleding. Er is, door de goed verstelbare sportstoelen, voor iedereen een goede zit te vinden.
Een persoonlijke bezichtiging is elke dag van de week in te plannen, mogen wij u binnenkort begroeten?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-