Ferrari California
4.3 V8 HELE Kroymans geleverd
Aanschafwaarde: € 124,950.00
Bouwjaar: 2013
Kilometerstand: 28632
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 5KHF44

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 2,593.15
48 maanden: € 3,108.79
36 maanden: € 3,972.80

Omschrijving:

Met een cabriolet maakt u van elke rit een zomers feestje. Bij het ontwerpen van de Ferrari California stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze California is van het bouwjaar 2013, hij heeft 24000 kilometer gelopen. De krachtige motor geeft deze Ferrari uitstekende prestaties. Niets geeft meer gevoel van luxe en comfort dan een lederen interieur. Ook dat is hier meegeleverd Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Het elektrische cabriodak opent en sluit zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Tot de uitrusting behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, getint glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. Bij de zeer complete uitrusting van dit audiosysteem horen ook: navigatiesysteem en achteruitrijcamera. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij 3B exclusief

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-