Audi A1
Sportback 1.0 95pk TFSI Adrenalin, Navigatie
Aanschafwaarde:
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 70459
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: PX297L

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 0.00
48 maanden: € 0.00
36 maanden: € 0.00

Omschrijving:

Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Audi A1 Sportback, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Het elegante exterieurdesign krijgt een sportieve impuls met het S-Line styling pakket. Zijn pittige prestaties dankt deze Audi aan zijn compacte en zuinige motor. Verder is de Audi uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard met navigatiepakket. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.

Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.



Uiteraard is inruil van uw huidige auto mogelijk, maar ook motor, boot of camper is bespreekbaar.

Helaas zijn wij niet in staat om altijd aanwezig te zijn.
Voorkom teleurstelling en neem altijd eerst even contact met ons op.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Dima Automotive

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-