Mercedes-Benz GLS
580 4-MATIC Premium Plus AMG,E-Active Body Control,
Aanschafwaarde: € 174,500.00
Bouwjaar: 2020
Kilometerstand: 7284
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 3,621.49
48 maanden: € 4,341.61
36 maanden: € 5,548.24

Omschrijving:

Eerste eigenaar, direct leverbaar, zeer compleet uitgevoerd met o.a. volledig actief onderstel E-ACTIVE BODY CONTROL.

Met het nieuwe, volledig actieve E-ACTIVE BODY CONTROL-onderstel met luchtvering is bijzonder intelligente en innovatieve ondersteltechnologie gebundeld voor fascinerende rijervaringen.
In het rijprogramma 'Curve' kan actief worden overgeheld in bochten, waardoor de dwarskrachten tot een minimum worden gereduceerd, voor duidelijk meer comfort en dynamiek. In het rijprogramma 'Comfort' neemt ROAD SURFACE SCAN met een stereocamera de toestand van het wegdek vóór de auto op. Aan de hand daarvan worden de veerpoten dusdanig aangestuurd, dat de bewegingen van de carrosserie duidelijk worden verminderd wanneer over oneffenheden in het wegdek wordt gereden. Daarnaast kan gekozen worden uit de rijprogramma's 'Sport' en 'Offroad'.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-