Lexus NX
300h Business Line
Aanschafwaarde: € 26,900.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 61411
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K326KP

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 558.27
48 maanden: € 669.28
36 maanden: € 855.29

Omschrijving:

Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merkt u ook bij een auto als deze Lexus NX van het bouwjaar 2016, die pas 61411 kilometer op de teller heeft staan. Een krachtige hybride motor motor met 197-pk zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

Aan boord van deze Lexus houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-