Kia Niro
1.6 GDi Hybrid ExecutiveLine
Aanschafwaarde: € 19,900.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 67139
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K249KP

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 412.99
48 maanden: € 495.12
36 maanden: € 632.72

Omschrijving:

Iedereen zal het stoere karakter van een SUV herkennen. Maar alleen u kent als berijder de kwaliteiten van deze 2017 Niro. Dit is een auto met pas 67.139 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2017. Een krachtige 1.6 GDI motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Houdt u van een luxe uitstraling? Dan is het lederen interieur een heel aantrekkelijke extra! Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Muziek luisteren wordt genieten met het high performance audiosysteem. Met de dab-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het full map navigatiesysteem. Via de usb-aansluiting speelt deze auto uw muziek af via de luidsprekers. Verre reizen veranderen in korte ritten dankzij de WiFi-hotspot. U kunt meerdere mobiele apparaten verbinden met de internetaansluiting in de auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Kia Niro samen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-