Audi Q5
2.0 TDI quattro S Edition
Aanschafwaarde: € 15,950.00
Bouwjaar: 2012
Kilometerstand: 181417
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: 8THS56

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 331.02
48 maanden: € 396.84
36 maanden: € 507.13

Omschrijving:

Bij het ontwerpen van de Audi Q5 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De liefhebbers hebben het al gezien: de sportieve, stoere S-Line styling! De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Stijl en comfort krijg je erbij in de vorm van een fraai lederen interieur. Al is het buiten nog zo koud, de stoelverwarming maakt alles weer goed! Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Het start-stopsysteem laat de motor afslaan terwijl u stil staat. Deze functie bespaart brandstof en verminderd de uitstoot. Bij de uitrusting van deze Audi horen onder meer sportonderstel, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. Verder is het systeem uitgerust met: navigatiesysteem met harde schijf, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. Deze auto heeft airconditioning aan boord. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. En deze auto heeft ook lederen stuur, dvd-systeem, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi Q5 samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

Heeft u interesse in deze mooie Audi? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

Met vriendelijke groet,

Jorn Ennik
Ennik autobedrijf – Audi en VW specialist.

Ennik Autobedrijf is in 2007 opgericht door Jorn Ennik. Hij heeft inmiddels 16 jaar ervaring in de autobranche. Jorn werkte jaren als werkplaatschef in een garage en is technisch specialist Audi en Volkswagen. Ook is hij APK keurmeester en aircospecialist met een STEK erkenning.

Ennik Autobedrijf heeft in de loop der jaren menigeen van dienst kunnen zijn met technische en aankoop adviezen en het leveren van een Volkswagen Polo tot een Audi A8. Ennik Autobedrijf is een brede handelsonderneming waar u ook terecht kunt voor bijvoorbeeld boten en jetski's.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto of heeft uw technisch advies nodig neem dan contact ons op. Voor meer informatie over onze occasions of de garantievormen en de daarbij horende prijzen neemt u contact op met onze verkoopafdeling. Ook het inruilen van uw huidige auto is mogelijk, evenals het financieren van de auto die u graag zou willen aankopen.

Openingstijden :
Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 9.00 t/m 14.00 uur.
Buiten openingstijden op afspraak.

ons adres :
Hearekeunst 19/21
8711 HE Workum
t 06 55 15 81 87
info@ennikoccasions.nl


nb:
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten en zijn daarom onder voorbehoud. Vertrouw dus niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf Ennik.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-