Toyota Corolla
1.8 Hybrid Dynamic, Nieuw Voordeel!
Aanschafwaarde: € 31,390.00
Bouwjaar: 2021
Kilometerstand: 10
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: CORODY

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 651.45
48 maanden: € 780.99
36 maanden: € 998.05

Omschrijving:

..Nieuw en uit voorraad leverbaar bij Van Ekris! Corolla 1.8 Hybrid Dynamic in de mooie kleur Oxyde Bronze. Deze Corolla is rijk uitgerust met o.a 17 inch LM velgen, Stoelverwarming, Adaptieve Cruise control, Draadloze telefoonlader, Parkeercamera, Apple Carplay en Android Auto, Regen en lichtsensor en meer! Nieuwprijs €33.390 NU met €2.000 inruilpremie €31.390 (in deze prijs is de inruilpremie al verrekend, prijs alleen mogelijk icm inruil. Vraag naar de voorwaarde. Heeft u geen inruil? Bel voor een scherpe offerte zonder inruil. Uiteraard is private lease ook mogelijk bij ons.
De prijs is rijklaar incl 5 jaar garantie maar exclusief ons optionele afleverpakket van €195,- waarbij de auto wordt voorzien van een volle tank brandstof, lampenset en volledige poetsbeurt.

--- Onze showroom is online bereikbaar! Wij houden ons aan de door het RIVM gestelde richtlijnen in het belang van uw én onze gezondheid. Heeft u interesse in deze auto dan kunt u toch proefrijden en ons bereiken. Onze informatieverstrekking kan bijvoorbeeld via de telefoon en e-mail plaatsvinden. Wij kunnen u ook voorzien van extra beeld- en videomateriaal van deze auto door video. Een proefrit maken hoeft geen probleem te zijn. Wij kunnen na contact een proefrit op locatie aanbieden. Op het moment van de proefrit zorgen wij dat de auto op de contact punten zoals stuur, dashboard, versnelling, deurgrepen etc. schoongemaakt is. Tevens bieden wij u plastic (weggooi) handschoenen aan als u dat wilt. Wij komen natuurlijk met mondkapje bij u langs. Vraag naar de voorwaarden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Toyota Ekris

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-