Toyota RAV4
2.5 Hybrid AWD Black Edition, Nieuw en snel leverbaar!
Aanschafwaarde: € 52,995.00
Bouwjaar: 2021
Kilometerstand: 10
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: RAV421

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 1,099.83
48 maanden: € 1,318.53
36 maanden: € 1,684.98

Omschrijving:

..Uit voorraad leverbaar! Wat een indruk maakt deze RAV4 ! De compleet nieuwe uitvoering de Black Edition. Deze AWD versie kan 1650KG trekken en zeer compleet uitgerust. Fijne hoge zit en de vele hulpmiddelen zoals Blind spot monitor, 10 slimme parkeersensoren met automatische remfunctie maken zelfs het stadverkeer goed te doen. Prijs rijklaar €54.095 NU Met €1.100 voordeel €52.995.
De prijs is rijklaar incl 5 jaar garantie maar exclusief ons optionele afleverpakket van €225,-, waarbij de auto wordt voorzien van een volle tank brandstof, lampenset en volledige poetsbeurt.

--- Onze showroom is online bereikbaar! Wij houden ons aan de door het RIVM gestelde richtlijnen in het belang van uw én onze gezondheid. Heeft u interesse in deze auto dan kunt u toch proefrijden en ons bereiken. Onze informatieverstrekking kan bijvoorbeeld via de telefoon en e-mail plaatsvinden. Wij kunnen u ook voorzien van extra beeld- en videomateriaal van deze auto door video. Een proefrit maken hoeft geen probleem te zijn. Wij kunnen na contact een proefrit op locatie aanbieden. Op het moment van de proefrit zorgen wij dat de auto op de contact punten zoals stuur, dashboard, versnelling, deurgrepen etc. schoongemaakt is. Tevens bieden wij u plastic (weggooi) handschoenen aan als u dat wilt. Wij komen natuurlijk met mondkapje bij u langs. Vraag naar de voorwaarden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Toyota Ekris

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-