Volkswagen up!
1.0I 55KW High Up!
Aanschafwaarde: € 6,745.00
Bouwjaar: 2012
Kilometerstand: 57118
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: K293PD

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 139.98
48 maanden: € 167.82
36 maanden: € 214.46

Omschrijving:

Het is het logo op deze auto dat u verzekert van de beste kwaliteit: Volkswagen. Want een Volkswagen is niet zomaar een auto, maar een topproduct van de Duitse auto-industrie. Kijk alleen maar naar deze Up!. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Up!. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Volkswagen met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Comfort, licht en het complete gevoel van ruimte wordt verzorgd door het elektrisch bediende panoramadak. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

En deze auto heeft ook verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

In de Volkswagen Up! heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Wilt u met deze Volkswagen Up! een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Autobedrijf Janssen B.V.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-