Audi A1
Sportback 1.0 TFSI 95PK Adrenalin, Xenon, Navigatie
Aanschafwaarde: € 16,399.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 55092
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 340.34
48 maanden: € 408.01
36 maanden: € 521.41

Omschrijving:

Alle technologie in de Audi A1 Sportback is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2017 heeft 55092 kilometer op de teller staan. De begrippen exclusief en sportief zijn allebei van toepassing op de markante S-Line styling. Hij rijdt lekker, deze Audi. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Ook lekker handig is de audiobediening op het stuur. Waarheen gaat de reis? Het met navigatiepakket brengt u trefzeker ter plekke! Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

U geniet nog meer van het rijden met uw Audi omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.

Als u meer wilt weten over deze Audi, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?



Uiteraard is inruil van uw huidige auto mogelijk, maar ook motor, boot of camper is bespreekbaar.

Helaas zijn wij niet in staat om altijd aanwezig te zijn.
Voorkom teleurstelling en neem altijd eerst even contact met ons op.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Dima Automotive

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-