Audi A1
Sportback 1.0 TFSI Adrenalin Automaat, Xenon, Panodak
Aanschafwaarde: € 20,950.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 29662
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 434.79
48 maanden: € 521.24
36 maanden: € 666.11

Omschrijving:

Het is een nette en comfortabele auto, deze Audi A1 Sportback, hij heeft 29652 kilometer gelopen. En heel aantrekkelijk is de stoere, sportieve S-Line styling. De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Een heerlijk zonnetje, of indrukwekkende wolkenpartijen? Bekijk ze onbelemmerd door het elektrisch bediende glazen panorama dak. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en achter,  elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Ogen op de weg, handen aan het stuur. De audiobediening op het stuur zorgt dat u probleemloos schakelt tussen zenders. Waarheen gaat de reis? Het met navigatiepakket brengt u trefzeker ter plekke! Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. U bent in deze Audi ook voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

U geniet nog meer van het rijden met uw Audi omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?



Uiteraard is inruil van uw huidige auto mogelijk, maar ook motor, boot of camper is bespreekbaar.

Helaas zijn wij niet in staat om altijd aanwezig te zijn.
Voorkom teleurstelling en neem altijd eerst even contact met ons op.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Dima Automotive

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-