Audi A1
Sportback 1.0 TFSI Adrenalin, Navigatie
Aanschafwaarde: € 18,750.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 17775
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 389.13
48 maanden: € 466.51
36 maanden: € 596.16

Omschrijving:

Bij het ontwerpen van de Audi A1 Sportback stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze A1 Sportback is van het bouwjaar 2018, hij heeft 17775 kilometer gelopen. En heel aantrekkelijk is de stoere, sportieve S-Line styling. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en achter,  elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Om de audiofuncties onderweg aan te passen, hoeft u alleen maar gebruik te maken van de audiobediening op het stuur. Het met navigatiepakket brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren u geen enkele moeite. Ook is de Audi uitgerust met: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Audi A1 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.

Bent u nieuwsgierig naar deze Audi A1 Sportback? Laat het ons dan snel weten.



Uiteraard is inruil van uw huidige auto mogelijk, maar ook motor, boot of camper is bespreekbaar.

Helaas zijn wij niet in staat om altijd aanwezig te zijn.
Voorkom teleurstelling en neem altijd eerst even contact met ons op.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Dima Automotive

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-