Audi A3
Sportback 1.4 125pk TFSI S-Line
Aanschafwaarde: € 20,999.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 69725
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K540FV

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 435.80
48 maanden: € 522.46
36 maanden: € 667.66

Omschrijving:

De Audi A3 Sportback vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2016 en heeft 68000 kilometer op de teller staan. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en neerklapbare achterbank.

Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control! Ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?



Uiteraard is inruil van uw huidige auto mogelijk, maar ook motor, boot of camper is bespreekbaar.

Helaas zijn wij niet in staat om altijd aanwezig te zijn.
Voorkom teleurstelling en neem altijd eerst even contact met ons op.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Dima Automotive

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-