Mercedes-Benz X-Klasse
250d Aut Power Edition, BE-trekker, DC 4-Matic, Led, Navi, 360 Camera, Vol Opties, NIEUWSTAAT
Aanschafwaarde: € 41,950.00
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 13193
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: VJZ83R

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 870.61
48 maanden: € 1,043.73
36 maanden: € 1,333.80

Omschrijving:

U rijdt deze auto al vanaf € 721,- P/mnd. BE-Trekker 5 Zitplaatsen dubbele cabine grijs kenteken. Prijs is excl. BTW.

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Mercedes-Benz X-klasse. Het is een auto uit 2019, op de teller staat een kilometerstand van 13193. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De stijlvolle, luxe uitstraling is inbegrepen in de vorm van leren bekleding. De R in de maand? Dan is het tijd voor de luxe van de meegeleverde stoelverwarming! Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook treeplanken, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. Audio-aanpassingen doen zonder de weg uit het oog te verliezen? Daar zorgt de audiobediening op het stuur voor! Deze auto kent elke bestemming als z′n broekzak, dankzij het navigatiesysteem. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Deze Mercedes-Benz biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Mercedes-Benz. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.

We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

Bedrijfsinformatie

dit voertuig staat te koop bij Mavo auto.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-