Toyota Corolla
1.8 Hybrid GR-Sport - Apple carplay / Android auto -
Aanschafwaarde: € 34,645.00
Bouwjaar: 2021
Kilometerstand: 15
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: CORGR21

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 719.01
48 maanden: € 861.98
36 maanden: € 1,101.54

Omschrijving:

..Ja wat een stijlvolle sedan is dit toch! De Corolla 1.8 Hybrid Sedan GR-SPORT in de kleur parelmoer wit. Het interieur is voorzien van prachtige sportstoelen in halfleder GR Sport, stoelverwarming, zwarte accenten, 18 inch LM Velgen, Apple Carplay, Android Auto en veel meer! Nieuwprijs €36.645 NU met € 2.000 inruilpremie €34.645
(in deze prijs is de inruilpremie al verrekend, prijs alleen mogelijk i.c.m. inruil.)
Vraag naar de voorwaarde. Heeft u geen inruil? Bel voor een scherpe offerte zonder inruil. Uiteraard is private lease ook mogelijk bij ons.
De prijs is rijklaar incl. 5 jaar garantie maar exclusief ons optionele afleverpakket van € 225,-, waarbij de auto wordt voorzien van een volle tank brandstof, lampenset en volledige poetsbeurt.

--- Onze showroom is online bereikbaar! Wij houden ons aan de door het RIVM gestelde richtlijnen in het belang van uw én onze gezondheid. Heeft u interesse in deze auto dan kunt u toch proefrijden en ons bereiken. Onze informatieverstrekking kan bijvoorbeeld via de telefoon en e-mail plaatsvinden. Wij kunnen u ook voorzien van extra beeld- en videomateriaal van deze auto door video. Een proefrit maken hoeft geen probleem te zijn. Wij kunnen na contact een proefrit op locatie aanbieden. Op het moment van de proefrit zorgen wij dat de auto op de contact punten zoals stuur, dashboard, versnelling, deurgrepen etc. schoongemaakt is. Tevens bieden wij u plastic (wegwerp) handschoenen aan als u dat wilt. Wij komen natuurlijk met mondkapje bij u langs. Vraag naar de voorwaarden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Toyota Ekris

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-