Mitsubishi Colt
1.3 Edition Two, Airco, Trekhaak
Aanschafwaarde: € 5,750.00
Bouwjaar: 2011
Kilometerstand: 92348
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 63PPP2

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 119.33
48 maanden: € 143.06
36 maanden: € 182.82

Omschrijving:

Met deze Mitsubishi Colt kunt u weer jaren vooruit, de kilometerteller staat op 92348. De motor in deze Mitsubishi maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en neerklapbare achterbank.

Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook airconditioning. Achter het stuur van deze Mitsubishi bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. Ook lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?



Uiteraard is inruil van uw huidige auto mogelijk, maar ook motor, boot of camper is bespreekbaar.

Helaas zijn wij niet in staat om altijd aanwezig te zijn.
Voorkom teleurstelling en neem altijd eerst even contact met ons op.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Dima Automotive

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-