Toyota Aygo
1.0 VVT-i X-Clusiv, Unieke Aygo! Safety Sense
Aanschafwaarde: € 13,645.00
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 13737
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: XK909R

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 283.18
48 maanden: € 339.49
36 maanden: € 433.84

Omschrijving:

..Deze Aygo is door ons nieuw geleverd en onderhouden. Unieke X-Clusive uitvoering in de kleur blauw/zwart metallic. Dit betreft de meest luxe uitvoering van de Aygo met smart pakket. Dit smart pakket bestaat uit keyles entry en startkop en extra kofferbakverlichting. Deze Aygo heeft een nieuwprijs van 17.675. Rijk uitgerust met o.a: half leder/stoffen bekleding, privacy glass, lichtsensor, climate control, regen en lichtsensor, Toyota Safety Sense bestaande uit Pre Collision System en Lane Departure Alert. De mooiste Aygo uit onze showroom! Ook enthousiast?... Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. De getoonde prijs is incl. geldige APK en registratie. Exclusief het Toyota Plus Pakket t.w.v. € 599,-De afleverkosten van het Toyota Plus Pakket* zijn €599 Hiervoor doen wij het volgende: 12 maanden Toyota garantie. onderhoud inclusief aanvullende werkzaamheden, volledige poetsbeurt en reiniging van het interieur, halve tank brandstof, Pechhulp pas 24/7 Europa en de Van Ekris voordeel pas.

--- Onze showroom is online bereikbaar! Wij houden ons aan de door het RIVM gestelde richtlijnen in het belang van uw én onze gezondheid. Heeft u interesse in deze auto dan kunt u toch proefrijden en ons bereiken. Onze informatieverstrekking kan bijvoorbeeld via de telefoon en e-mail plaatsvinden. Wij kunnen u ook voorzien van extra beeld- en videomateriaal van deze auto door video. Een proefrit maken hoeft geen probleem te zijn. Wij kunnen na contact een proefrit op locatie aanbieden. Op het moment van de proefrit zorgen wij dat de auto op de contact punten zoals stuur, dashboard, versnelling, deurgrepen etc. schoongemaakt is. Tevens bieden wij u plastic (weggooi) handschoenen aan als u dat wilt. Wij komen natuurlijk met mondkapje bij u langs. Vraag naar de voorwaarden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Toyota Ekris

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-