Mercedes-Benz Vito
114 CDI Aut, Lang, DC Sport, 2x Schuifdeur, Leer, Navi, 7.000 KM!! Vol Opties, NIEUWSTAAT
Aanschafwaarde: € 34,950.00
Bouwjaar: 2020
Kilometerstand: 7623
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: VJS58N

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 725.33
48 maanden: € 869.57
36 maanden: € 1,111.24

Omschrijving:

U rijdt deze auto al vanaf € 601,- P/mnd. Fabrieksgarantie t/m Feb 2022
Deze getoonde velgen 19" tegen meerprijs van € 1150,- Prijs is excl. BTW.

Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto′s zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze Mercedes-Benz Vito uit 2020 die 17842 kilometer op de teller heeft staan. Deze Mercedes-Benz is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Schouders en onderrug krijgen een VIP-behandeling door de comfortstoelen. De handige schuifdeur biedt u toegang tot de grote laadruimte. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer trailer assistent, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Laat u niet afleiden door gerommel aan de audioknoppen. De audiobediening op het stuur zorgt dat u altijd geconcentreerd blijft. Het met navigatiepakket zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Bedrijfsinformatie

dit voertuig staat te koop bij Mavo auto.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-