Renault Captur
1.2 TCe Dynamique, Navigatie, Camera
Aanschafwaarde:
Bouwjaar: 2014
Kilometerstand: 63022
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 0.00
48 maanden: € 0.00
36 maanden: € 0.00

Omschrijving:

Het is een mooie auto, deze Renault Captur uit 2014, hij heeft 63022 kilometer gelopen. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

Met de dab-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Het full map navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Voortreffelijke wegligging, een krachtige motor en een ruim, comfortabel interieur, dat zijn de eigenschappen waarmee de Renault Captur zijn uitstekende reputatie heeft verworven. De auto is van het bouwjaar 2014 en is van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Een koude start op frisse dagen? Niet met de behaaglijke stoelverwarming. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verstelbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de dab-ontvangst. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. Ook lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Captur samen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.



Uiteraard is inruil van uw huidige auto mogelijk, maar ook motor, boot of camper is bespreekbaar.

Helaas zijn wij niet in staat om altijd aanwezig te zijn.
Voorkom teleurstelling en neem altijd eerst even contact met ons op.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Dima Automotive

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-