MINI Clubman
1.5 Cooper Business | Navi | Stoelverwarming | PDC achter
Aanschafwaarde: € 13,500.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 157248
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: JR437D

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 280.17
48 maanden: € 335.88
36 maanden: € 429.23

Omschrijving:

Bij het ontwerp van de MINI Clubman is alles gedaan om een kwaliteitsauto neer te zetten. Ook deze MINI is dan ook een auto die tegelijk stijlvol, comfortabel en ingetogen luxueus is. Deze auto is uitgerust met een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Donkere en koude maanden? U zit altijd goed dankzij de stoelverwarming. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf bedient u veilig met knoppen op het stuur. U vindt in deze auto ook airconditioning. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze MINI is met lederen sportstuur en centrale portiervergrendeling behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze MINI Clubman is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.

Als u nieuwsgierig bent naar deze MINI Clubman, neem dan snel contact met ons op.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Autobedrijf Blankert

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-